как мислите - ще има ли много хора да гледат Big Brother 2 ?
а какво ще кажете за яхтата на здравко, аз ходих до единият му хотел - лилия 2 и ядох там и видях брат му, а покрай вторият само минах _________________
Wed Jul 27, 2005 11:32 am
Lp_4ever Музикален маниaк
Оф са пак ше почне тая луда истерия по Биг Брадър ...Сега мисля че доста повече хора са се записали.Кой знае кви селяни ше пуснат _________________
ми същите селяни като предния път ще са истерията и тя ще е същата в общи линии простотията няма край _________________ Jivotyt e zapalena cigara, Mislite sa sqnka v dim, Spomenite nedovqna pepel, A liubovta ubivasht NIKOTIN
Wed Sep 07, 2005 9:39 am
TiTania ПоМ.АдМиНиСтРаТоР
до колкото разбрах почва на 19 септември
в списание "блясък" пишеше че ще бъдат 15 души, няма да има джакузи и нямало да имат нищо общо със старите, а и че нарочно слагат повече хора, защото края ще бъде по интересно, щяли да бъдат повече а не 3-ма
и също пишеше че първите 2 седмици ще бъдат много интересни, и че номинациите ще са по друг начин
но това го пише в списанието, а нз колко ще го испълнят _________________
Sat Sep 10, 2005 7:52 am
Lp_4ever Музикален маниaк
Ама кви са вицове сичките участници не е истина Още като ги видях на първия лайф си знаех,че това предаване няма да се гледа!Големи селяни са!Особено оня който беше дошъл с прашки в началото...абе нямам думи!Винаги като превключа на ББ все някой реве!Еми къф е смисала да го гледам тогава?! _________________
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum